yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: ELEZIONI IN MONTENEGRO.... FRA DUE GIORNI SAPREMO SE IL PADRE PADRONE DA OLTRE 20 ANNI MILO DJUKANOVIC TIRANNO E PADRONE DI CACCIA IN TERRITORIO MONTENEGRINO RESISTERA' PER L'ENNESIMA VOLTA E SALVERA' LA POLTRONA DEL POTERE. OPPURE SARA' IL CREPUSCOLO DELGI DEI E CIOE' LA SUA FINE POLITICA E NON..... STAREMO A VEDERE.....

video

Loading...

venerdì 14 ottobre 2016

ELEZIONI IN MONTENEGRO.... FRA DUE GIORNI SAPREMO SE IL PADRE PADRONE DA OLTRE 20 ANNI MILO DJUKANOVIC TIRANNO E PADRONE DI CACCIA IN TERRITORIO MONTENEGRINO RESISTERA' PER L'ENNESIMA VOLTA E SALVERA' LA POLTRONA DEL POTERE. OPPURE SARA' IL CREPUSCOLO DELGI DEI E CIOE' LA SUA FINE POLITICA E NON..... STAREMO A VEDERE.....

Medojević: Sve je u rukama kontrolora u biračkim odborima
FOTO: FILIP ROGANOVIĆU nedjelju na izborima je sve u rukama kontrolora u biračkim odborima, poručeno je sa završne konvencije Demokratskog fronta.
Predsjednik Pokreta za promjene Nebojša Medojević je poručio da opozicioni predstavnici u biračkim odborima moraju biti svjesni da pored sebe imaju špijune i ološ koja je sprema da ukrade zemlju od građana i njihove djece.
Demokratski front Podgorica
"Sve je u rukama kontrolora na biračkim mjestima. Znate da pored sebe imate špijune, ološ, fukaru, koji su na sve spremni da ukradu ovu zemlju od vas, od vaše djece" rekao je Medojević.
On je kazao da DF nema potrebu da pravi incidente jer će, kako tvrdi, pobijediti na izborima.
"Jedino ko ima potrebu je Đukanović sa Markovićem i Veljovićem. Đukanoviću mirno predaj vlast, ispoštuj jednom svoj narod", rekao je Medojević.
DF - Mi ili On ha aggiunto 3 nuove foto.
1 h
Podgorica večeras u ime cijele Crne Gore!
Ovako izgleda slobodna zemlja!
Gotov je, vrijeme je!
DO POBJEDE!
Nosilac liste DF-a Andrija Mandić pozvao je biračke odbore da budu pažljivi i poručio da će se u izbornoj noći, kada se prebroji svaki glas i kada budu sigurni u konačan rezultat, Predsjedništvo DF-a odbratiti.
"Do tada ne želimo nikakve samostalne izlete", rekao je Mandić i dodao da haosa neće biti nigdje osim u kabinetu Mila Đukanovića.
Demokratski front Podgorica
"On će morati da razmišlja o svojoj budućnosti, kako da opoziciji ukrade izbornu pobjedu", poručio je Mandić sa Trga Nezavisnosti.
Milan Knežević je rekao da će u nedjelju u sedam ujutru vrhovna komanda DF-a narediti juriš - svi na biračka mjesta.
Demokratski front Podgorica
"Na svakom biračkom mjestu moramo otvoriti oči", rekao je Knežević.
On je kazao da aktivisti DF-a koji dobijaju pozive na informativne razgovore povodom dešavanja 24. oktobra treba da se odazovu.
"Pođite kod njih i kažite im s ponosom bili smo 24. oktobra i bićemo tamo gdje se brani demokratija. Svi idite na saslušanje, zatrpajte im kancekarije sjutra, da ne mogu da špijuniraju i kupuju lične karte", rekao je Knežević.
Strahinja Bulajić je poručio da su izbori svojevrsni referendum o budućnosti Crne Gore koja nema više ni sat vremena da čeka.
di Darvin Muric per "vijesti.me"

Nessun commento: