yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: MONTENEGRO...... Kotorska policija uhapsila je Ž.L. i R.Š. jer je pretresom prostorija koje koriste pronašla tri puške, startni pištolj, eksploziv, metke, štapine i kapisle. "Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresli kuće i stanove na pet lokacija na području Opštine Kotor, koje koriste pet lica, tokom kojih su na dvije lokacije pronašli i oduzeli veću količinu oružja, municije i eksploziva u ilegalnom posjedu. Dva lica, kod kojih su pronađeni oružje, meci, eksploziv i druge nedozvoljene materije, su lišena slobode. Naime, službenici OB Kotor su danas postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, a na osnovu operativnih saznanja, izvršili pretrese stanova, kuća i drugih prostorija koja koriste R.Š. u mjestu Lastva Grbaljska, Ž.L. u mjestu Kovači, V.D. u mjestu Kovači, S.M. u mjestu Zagora i S.G. u mjestu Lješevići – Opština Kotor", saopšteno je iz Uprave policije.....

video

Loading...

venerdì 14 ottobre 2016

MONTENEGRO...... Kotorska policija uhapsila je Ž.L. i R.Š. jer je pretresom prostorija koje koriste pronašla tri puške, startni pištolj, eksploziv, metke, štapine i kapisle. "Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresli kuće i stanove na pet lokacija na području Opštine Kotor, koje koriste pet lica, tokom kojih su na dvije lokacije pronašli i oduzeli veću količinu oružja, municije i eksploziva u ilegalnom posjedu. Dva lica, kod kojih su pronađeni oružje, meci, eksploziv i druge nedozvoljene materije, su lišena slobode. Naime, službenici OB Kotor su danas postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, a na osnovu operativnih saznanja, izvršili pretrese stanova, kuća i drugih prostorija koja koriste R.Š. u mjestu Lastva Grbaljska, Ž.L. u mjestu Kovači, V.D. u mjestu Kovači, S.M. u mjestu Zagora i S.G. u mjestu Lješevići – Opština Kotor", saopšteno je iz Uprave policije.....

Policija u Kotoru zaplijenila oružje i uhapsila dvije osobe(Ilustracija)


Kotorska policija uhapsila je Ž.L. i R.Š. jer je pretresom prostorija koje koriste pronašla tri puške, startni pištolj, eksploziv, metke, štapine i kapisle.
"Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbjednosti Kotor su postupajući na osnovu operativnih saznanja, pretresli kuće i stanove na pet lokacija na području Opštine Kotor, koje koriste pet lica, tokom kojih su na dvije lokacije pronašli i oduzeli veću količinu oružja, municije i eksploziva u ilegalnom posjedu. Dva lica, kod kojih su pronađeni oružje, meci, eksploziv i druge nedozvoljene materije, su lišena slobode. Naime, službenici OB Kotor su danas postupajući po naredbi sudije za istragu Osnovnog suda u Kotoru, a na osnovu operativnih saznanja, izvršili pretrese stanova, kuća i drugih prostorija koja koriste R.Š. u mjestu Lastva Grbaljska, Ž.L. u mjestu Kovači, V.D. u mjestu Kovači, S.M. u mjestu Zagora i S.G. u mjestu Lješevići – Opština Kotor", saopšteno je iz Uprave policije.
Pretresom kuća i drugih prostorija, koje koriste Ž.L. i R.Š, kako se dodaje, u ilegalnom posjedu pronađeni su i oduzeti:
  • puškomitraljez, nepoznate marke i fabričkog broja,
  • šest minerskih kapisli,
  • tri pakovanja eksploziva,
  • tri sporogoreća štapina,
  • lovačka puška, marke Crvena Zastava, M-57, kalibra 12 mm,
  • lovačka puška, ruske proizvodnje, kalibra 16 mm,
  • lovačka puška, marke Crvena Zastava, kalibra 12 mm,
  • pedeset metaka za lovačko oružje, 16 i 12 mm
  • startni pištolj, nepoznate marke.
"O navedenim pretresima i oduzetim predmetima upoznat je državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru, koji je naložio da se Ž.L. i R.Š. liše slobode. Službenici OB Kotor su stoga lišili slobode Ž.L. i R.Š. koji će, uz krivičnu prijavu, danas biti privedeni nadležnom tužiocu, zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo nedizvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija", saopšteno je iz policije.
R.Š. je u demantu na saopštenje policije, dostavljenom "Vijestima", naveo da je tačno da su u njegovoj porodičnoj kući prilikom pretresa nađene dvije lovačke puške, ali da za njih postoji oružani list.
"Koje su nasledstvo od pokojnog oca, i za koje postoji oružani list, a koje su godinama krasile zid moje porodične kuće", navodi se u demantu R.Š..
da "vijesti.me"

Nessun commento: