yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: HA RAGIONE IL POLITICO MONTENEGRINO MIODRAG LEKIC..... LA PROCURA MONTENEGRINA DEVE PRESENTARE LE PROVE CERTE CHE IL GIORNO PRIMA DELLE ELEZIONI IN MONTENEGRO XI SAREBBE STATO IN EFFETTI UN TENTATO COLPO DI STATO E UN SOSPETTO RAPIMENTO DELL'EX PREMIER MILO DJUKANOVIC...... AD OGGI MOLTE CHIACCHIERE MA NIENTE DI CONCRETO......

video

Loading...

giovedì 17 novembre 2016

HA RAGIONE IL POLITICO MONTENEGRINO MIODRAG LEKIC..... LA PROCURA MONTENEGRINA DEVE PRESENTARE LE PROVE CERTE CHE IL GIORNO PRIMA DELLE ELEZIONI IN MONTENEGRO XI SAREBBE STATO IN EFFETTI UN TENTATO COLPO DI STATO E UN SOSPETTO RAPIMENTO DELL'EX PREMIER MILO DJUKANOVIC...... AD OGGI MOLTE CHIACCHIERE MA NIENTE DI CONCRETO......

Lekić: Bojkot parlamenta dok nam ne objasne državni udarLecci


Lider Demosa Miodrag Lekić kazao je da opozicija treba da nastavi bojkot rada parlamenta dok se ne utvrdi da li se u Crnoj Gori spremao državni udar. On je u emisiji “Načisto” na televiziji Vijesti rekao da je bojkot parlamenta jedna od opcija, u slučaju da DPS i manjine  formiraju Vladu.

"Mi treba da ignorišemo parlament sve do trenutka istine o 16. oktobru i državnom udaru, stvarnom ili nestvarnom. To bi bio oblik legitimnog pritiska i najgore će biti ako ovo ostane na pola", kazao je on, izbjegavajući da odgovori hoće li se, u tom slučaju, poslanici odreći plata.

"Poslanici su izabrani od građana da se bore za određene ciljeve tako da je i bojkot oblik političkog djelovanja. U toj varijanti se ne sjedi kući već se paralelno dešavaju razne forme rada".

Lekić je rekao da očekuje dijalog i dogovor opozicije, umjsto najava protesta putem medija.

"Javljanje tviterom nimalo ne obavezuje. Bilo bi neozbiljno da na poziv preko novina kažemo - da, da dolazimo, gdje treba", kazao je on.

Lekić je pojasnio da bi manjine u vladi sa opozcijom dominantno bili u njoj, ali ne i da bi im pripale sve pozicije.


di  Samir Kajošević per"vijesti.me"

Nessun commento: