yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: MONTENEGRO..... Policija traga za Baraninom Dinom Ibrahimovićem (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Bošković je ranjen sinoć oko 23.30 časova u dijelu ulice Vladimira Rolovića od zgrade policije do terminala gdje se nalazi više kafića. Samo mjesto pucnjave udaljeno je od Centra bezbjednosti Bar oko 50 metara.....

video

Loading...

sabato 26 novembre 2016

MONTENEGRO..... Policija traga za Baraninom Dinom Ibrahimovićem (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića. Bošković je ranjen sinoć oko 23.30 časova u dijelu ulice Vladimira Rolovića od zgrade policije do terminala gdje se nalazi više kafića. Samo mjesto pucnjave udaljeno je od Centra bezbjednosti Bar oko 50 metara.....

Bar: Ranjen Vasilije Bošković, policija traga za Dinom Ibrahimovićem


Policija traga za Baraninom Dinom Ibrahimovićem (20) zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađanina Vasilija Vasa Boškovića.
Bošković je ranjen sinoć oko 23.30 časova u dijelu ulice Vladimira Rolovića od zgrade policije do terminala gdje se nalazi više kafića. Samo mjesto pucnjave udaljeno je od Centra bezbjednosti Bar oko 50 metara.
Kako je "Vijestima" rečeno iz policije Ibrahimović je ispalio više hitaca u Boškovića nakon čega je pobjegao.
Boškovića je ranjen u predjelu donjih ekstremiteta i nije životno ugrožen.
Ibrahimović do sada nije bio u policijskoj evidenciji.
Bošković je u policijskoj evidenciji zaveden kao bezbjednosno interesantno lice, a posljednji put je bio u novinskoj crnoj hronici nedavno, kao učesnik tuče sa Milanom Pupovićem kada je od zadobijenih povreda preminuo Milan Škerović.
di  Radomir Petrić per "Vijesti.me"

Nessun commento: