yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: EDIN KOLAREVIC..... Ni tri dana nakon incidenta u zgradi Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP) policija nije pokrenula istragu o fizičkom sukobu, u kome je glavni akter bio Edin Kolarević, sestrić doskorašnjeg premijera Mila Đukanovića. “Nemamo zvanične prijave”, kazali su juče “Vijestima” u policiji. “Vijestima” je rečeno da je Kolarević u srijedu veče verbalno napao poslovnu direktoricu CNP-a Zoranu Kralj, a potom i glavom udario glumca Danila Babovića......

video

Loading...

sabato 31 dicembre 2016

EDIN KOLAREVIC..... Ni tri dana nakon incidenta u zgradi Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP) policija nije pokrenula istragu o fizičkom sukobu, u kome je glavni akter bio Edin Kolarević, sestrić doskorašnjeg premijera Mila Đukanovića. “Nemamo zvanične prijave”, kazali su juče “Vijestima” u policiji. “Vijestima” je rečeno da je Kolarević u srijedu veče verbalno napao poslovnu direktoricu CNP-a Zoranu Kralj, a potom i glavom udario glumca Danila Babovića......

I CNP krije da je Edin Kolarević tukao glumca
Edin Kolarević sa majkom Anom Đukanović


Ni tri dana nakon   incidenta u zgradi Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP) policija nije pokrenula istragu o fizičkom sukobu, u kome je glavni akter bio   Edin Kolarević, sestrić doskorašnjeg  premijera Mila Đukanovića.
“Nemamo zvanične prijave”, kazali su juče “Vijestima” u policiji.
“Vijestima” je rečeno da je  Kolarević u srijedu veče  verbalno napao poslovnu direktoricu CNP-a Zoranu Kralj,  a potom i glavom udario glumca Danila Babovića.
Očevici sukoba ispričali su “Vijestima”  da je do nesvakidašnjeg  incidenta došlo na koktelu, koji je upriličen poslije premijere predstave “Učene žene” reditelja Jagoša Markovića.
Kolarević je te noći navodno bio u društvu sa djevojkom,  glumcem Božidarom Zuberom i još dvojicom muškaraca.
“Vijestima” je rečeno  da je iza ponoći Kolarević otišao do pjevača benda “Crveno i crno”, a  onda im je ponudio novac i tražio da pjevaju samo u čast njegovog društva.
“Tome se Kralj usprotivila i rekla Kolareviću da je bend angažovan za potrebe CNP-a i  da to nije privatna zabava u kojoj se plaćaju i naručuju pjesme”, ispričao je sagovornik “Vijesti”, koji je te noći bio u CNP-u.
Prema istim informacijama, sin advokatice Ane Đukanović i biznismena Meše Kolarevića tada je   počeo  bahato da se obraća poslovnoj direktorici CNP-a.
“Ko si ti”, navodno se ovim riječima Kolarević obratio direktorici pozorišta.
Nakon toga u raspravu se uključio Babović, koji je stao između Kolarevića i Zorane Kralj, pokušavajući da umiri situaciju.
Navodno, tada ga  je Kolarević glavom udario u  lice, a Babović je završio na podu.
Teži incident u bastionu crnogorske kulture spriječilo je obezbjeđenje, nakon čega je neslavno završena žurka organizovana u čast povratka slavnog crnogorskog reditelja u CNP.
Prema navodima iz CNP-a, radnici obezbjeđenja  nijesu licencirani za obavljanje tog posla. 
Zorana Kralj: Nije me vrijeđao
“Nije me vrijeđao”, kazala je u telefonskom razgovoru “Vijestima” poslovna direktorica CNP-a Zorana Kralj. 
Demantovala je i navode da joj se Kolarević te noći bahato obraćao.
Zgrada Crnogorskog narodnog pozorišta
Ona nije željela da odgovori  na pitanja da li je i zašto nije u skladu za Zakonom o zaštiti imovine i lica slučaj  prijavila  policiji. 
“Vijesti” nijesu juče uspjele da stupe u kontakt sa Kolarevićem i Babovićem.

di Ana Komatina e Biljana Nikolić per "vijesti.me"

Nessun commento: