yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov indirektno je optužio bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića da je prekršio sva obećanja i izdao Rusiju. On je rekao da EU traži od Srbije da se prema Rusiji ponaša na način kako to radi zvanična Podgorica, prenosi Sputnjik.......

video

Loading...

martedì 13 dicembre 2016

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov indirektno je optužio bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića da je prekršio sva obećanja i izdao Rusiju. On je rekao da EU traži od Srbije da se prema Rusiji ponaša na način kako to radi zvanična Podgorica, prenosi Sputnjik.......

Lavrov: Rukovodilac Crne Gore je izdao RusijuLavrov u Beogradu


Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov indirektno je optužio bivšeg crnogorskog premijera Mila Đukanovića da je prekršio sva obećanja i izdao Rusiju.
On je rekao da EU traži od Srbije da se prema Rusiji ponaša na način kako to radi zvanična Podgorica, prenosi Sputnjik.
"Poznato nam je, pošto u EU ima mnogo zemalja i nema tajni, da Brisel traži od Srbije da zatvori Rusko-srpski humanitarni centar u Nišu ako hoće u EU i uopšte traži od Srbije da se ponaša onako kako se ponaša rukovodilac Crne Gore koji je naprosto prekršio sve svoje obaveze, svoja obećanja, izdao Rusiju, iako mu Rusija nije učinila ništa loše“, kazao je Lavrov za Sputnjik.
Prema njegovim riječima, političari su dužni da grade odnose povjerenja, da jačaju međusobno razumijevanje, da razjašnjavaju bilo kakve sumnje putem dijaloga, a ne da se hvataju brzo mikrofona i nekog glasno optužuju.
da "vijesti.me"

Nessun commento: