yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: Kosovska policija je na graničnom prelazu na Savinim vodama u petak zaplijenila 28 kilograma supstance za koju se sumnja da je u pitanju heroin. Drogu su, prema nezvaničnim informacijama iz crnogorske policije, navodno prenosili Rožajci Irfan Dacić, Medo Dacić i Amer Demić. "Od kosovskih kolega još zvanično nijesmo dobili ništa, a nezvanično imamo informacije da je Medo krivicu preuzeo na sebe dok su Irfan Dacić i Amer Demić pušteni", kazao je "Vijestima" izvor iz policije.....

video

Loading...

domenica 26 marzo 2017

Kosovska policija je na graničnom prelazu na Savinim vodama u petak zaplijenila 28 kilograma supstance za koju se sumnja da je u pitanju heroin. Drogu su, prema nezvaničnim informacijama iz crnogorske policije, navodno prenosili Rožajci Irfan Dacić, Medo Dacić i Amer Demić. "Od kosovskih kolega još zvanično nijesmo dobili ništa, a nezvanično imamo informacije da je Medo krivicu preuzeo na sebe dok su Irfan Dacić i Amer Demić pušteni", kazao je "Vijestima" izvor iz policije.....

Hapsili i funkcionera Rožaja zbog droge

FOTO: ARHIVA VIJESTIKosovska policija je na graničnom prelazu na Savinim vodama u petak zaplijenila 28 kilograma supstance za koju se sumnja da je u pitanju heroin. 
Drogu su, prema nezvaničnim informacijama iz crnogorske policije, navodno prenosili Rožajci Irfan Dacić, Medo Dacić i Amer Demić.
"Od kosovskih kolega još zvanično nijesmo dobili ništa, a nezvanično imamo informacije da je Medo krivicu preuzeo na sebe dok su Irfan Dacić i Amer Demić pušteni", kazao je "Vijestima" izvor iz policije.
Amer Demić je šef javnih nabavki u kabinetu predsjednika Opštine Rožaje Ejupa Nurkovića. Hapšeni Medo Dacić i Irfan Dacić su braća jednog od zetova potpredsjednika Vlade Rafeta Husovića. 
Dacići i Demić su, prema tom izvoru, navodno sa dva vozila u petak u prijepodnevnim satima došli na granični prelaz na Savinim vodama u dva vozila. Prilikom pretresa kod njih je nađeno 28 kilograma praškaste supstance. 
"Rožajci su tada uhapšeni, a pronađena roba poslata na vještačenje. Medu koji je krivicu preuzeo na sebe je određeno zadržavanje, a dvojica njegovih saputnika su puštena kući", kazao je izvor "Vijesti".
S obzirom na količinu, zaplijenjena droga u uličnoj prodaji košta preko pola miliona eura.

di  Aida Skorupan per "vijesti.me"

Nessun commento: