yYAXssKCQaUWZcXZ79RJTBLvo-c;SfREtjZ9NYeQnnVMC-CsZ9qN6L0 Finance, Economics, Globus, Brokers, Banks, Collateral-Oriano Mattei: NEBOJSA MEDOJEVIC..... Poslanik Demokratskog fronta i lider Pokreta za Promjene Nebojša Medojević kazao je večeras da se on i njegove partijske kolege bori za vrlo jasan cilj i poručio da "idu do kraja". "Ukoliko Đukanović naredi Milivoju Katniću da silom uđe ovdje i mi ćemo se braniti, i mi ćemo zaštititi naše dostojanstvo, dignitet i slobodu", kazao je Medojević u "live" uključenju putem Facebook profila poslanika DF-a Slavena Radunovića.

video

Loading...

domenica 2 luglio 2017

NEBOJSA MEDOJEVIC..... Poslanik Demokratskog fronta i lider Pokreta za Promjene Nebojša Medojević kazao je večeras da se on i njegove partijske kolege bori za vrlo jasan cilj i poručio da "idu do kraja". "Ukoliko Đukanović naredi Milivoju Katniću da silom uđe ovdje i mi ćemo se braniti, i mi ćemo zaštititi naše dostojanstvo, dignitet i slobodu", kazao je Medojević u "live" uključenju putem Facebook profila poslanika DF-a Slavena Radunovića.

Medojević: Ako Đukanović naredi Katniću da silom uđe ovdje, mi ćemo se branitiMedojević tokom "live uključenja"


Poslanik Demokratskog fronta i lider Pokreta za Promjene Nebojša Medojević kazao je večeras da se on i njegove partijske kolege bori za vrlo jasan cilj i poručio da "idu do kraja".
"Ukoliko Đukanović naredi Milivoju Katniću da silom uđe ovdje i mi ćemo se braniti, i mi ćemo zaštititi naše dostojanstvo, dignitet i slobodu", kazao je Medojević u "live" uključenju putem Facebook profila poslanika DF-a Slavena Radunovića.
"Znamo zašto smo ovdje, da se borimo za istinu i pravdu i demokratiju", poručio je Medojević 
On se zahvalio svima koji su podržali njihovu borbu. 
"Ovo je najmanje borba za Nebojšu Medojevića, ovo je borba za istinitu i pravednu Crnu Goru, za jedinstvo u opoziciji", kazao je Medojević i dodao da njegova porodica i saborci preživljavaju teške trenutke.
"Ohrabruje nas ogromna podrška i od poličara i od NVO i međunarodnog faktora, i meni malo teško pada što zbog frustracija specijalnog tužioca ne mogu da izađem i da pozdravim sa svojom suprugom i kćerkom koje su ispred skupštine. Ovo je borba za zemlju naše djece", naglasio je Medojević.

da "vijesti.me"Nessun commento: